Plastivan
gevelbekleding decoratieve panelen duofuse terrasplanken vensterbanken lvt vloeren rolluikprofielen afwerkingsprofielen speciale profielen
DuofuseDurasid Plastivan   Sitemap
About us News Jobs Contact
VillignoPEFC/07-31-294
Bedrijfsvoorstelling
> historiek
> producten
 
Verstuur een mail naar Plastivan

Een betrouwbare partner

Plastivan produceert al vier decennia lang PVC-bouwprofielen met de meest diverse toepassingen: van wand- en plafondpanelen over dakgootbekleding tot binnenvensterbanken en rolluiklatten. Verder beschikt Plastivan over een dakgootsysteem.
Extrumat , een dochteronderneming van Plastivan, staat dan weer in voor de productie en verkoop van matrijzen, en dit zowel voor Plastivan zelf als voor derden.

Vanaf de beginjaren (opgestart in 1966) werd het snel duidelijk dat de groei van Plastivan niet te stuiten was. De verhuis van Wielsbeke naar Oostrozebeke in 1972 en de bouw van nieuwe magazijnen begin de jaren '90 waren noodzakelijk in het kader van deze expansie. In 1997 kwam daar nog een productievestiging in Ingelmunster bij.

Vanaf 1990 is Plastivan de internationale toer opgegaan met de oprichting van Plastivan SARL te Lille (Frankrijk). In 1993 en 1994 volgden respectievelijk de oprichting van Plastivan Polen en de overname en oprichting van Plastivan Ltd. te Bristol (Engeland). Begin 2001 werd de gloednieuwe produktie- en stockage-vestiging geopend in de omgeving van Poznan (Polen).

Bij elk van onze activiteiten streven wij ernaar een toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Eigentijdse profielen leveren via een stipt leveringsschema is hierbij onontbeerlijk.

Plastivan NV Belgium

hoofdzetel van de groep gevestigd in Oostrozebeke. Plastivan NV Belgium
PLASTIVAN GROUP >> INFO > Bedrijfsvoorstelling Plastivan