Plastivan
gevelbekleding decoratieve panelen duofuse terrasplanken vensterbanken lvt vloeren rolluikprofielen afwerkingsprofielen speciale profielen
DuofuseDurasid Plastivan   Sitemap
About us News Jobs Contact
VillignoPEFC/07-31-294
Verstuur een mail naar Plastivan

Extrumat België

Extrumat NV is een metaalbewerkend bedrijf uit Pittem dat matrijzen maakt voor de meest diverse toepassingen. In functie van de wensen en de eisen van de klant, produceert Extrumat matrijzen op maat. Hierbij staan de mensen van Extrumat in voor het ontwerp, de productie, het proefdraaien in eigen technicum en het opstarten van de matrijs bij de klant.

Extrumat NV
Vannestenstraat 4
8740 Pittem
BELGIE
Tel.: +32 (0) 51-46 46 18
Fax +32 (0) 51-46 46 19

Extrumat België

De technologie

Voor de matrijzenbouw beschikt Extrumat over een uitgebreid en modern machinepark. Hoogwaardige kwaliteit, stipte leveringen, een vlotte organisatie en intens opgeleide medewerkers maken van Extrumat uw ideale partner. Extrumat biedt u bovendien niet alleen matrijzen aan maar verzorgt eveneens de afwerking van fijn mechanische stukken.

Om de service compleet te maken, staat Extrumat ook in voor het programmeren, draadvonken, vlakslijpen, profielslijpen, frezen en paswerk. En perfectie blijft de grootste troef! Een troef die Extrumat tevens wil aanwenden op nieuwe afzetmarkten.

De technologie

Downloads

Folder Extrumat Folder Extrumat (961 kb)
PLASTIVAN GROUP >> EXTRUMAT BELGIUM > Extrumat BelgiŰ Plastivan